top of page
  • Writer's pictureDeciji atelje

Svetleća kada i zabava kod kuće?!

Zar ne bi bilo zabavno da nam voda u kadi svetli kada se mi, ili deca, brčkamo?! Svi volimo da se relaksiramo u toploj kadi, a posebno deca vole da se igraju u kadi sa igračkama koje plutaju po vodi. Da li postoji način da ta zabava, i pre svega uživancija, bude još bolja? Da! Pravljenje vode koja svetli u Vašoj kadi je krajnje prosto, a sigurno povećava zabavu! Jedino što Vam, možda, može predstaviti problem jeste nabavka potrebnog materijala, ali ne brinite, isplati se! Ali, proverili smo za Vas. Sve što Vam je potrebno može biti naručeno preko moštvo sajtova na internetu, ili pronađeno u prodavnicama u gradu. Tako da pronaći materijal, sigurno nije nemoguće, a očigledno je vredno potrage! Pogledajte šta Vam je potrebno.. To su samo dve stvari.


svetleca-voda-deciji-atelje

svetleca-kada-deciji-atelje

Šta nam je potrebno da zasvetlimo vodu u našoj kadi?

Postoji više načina za realizaciju ove ideje, ali dosta materija, koje svetle u zajednici sa vodom, nisu preterano zdrave, kada je u pitanju dodir sa kožom. Ali, postoji način koji je apsolutno bezopasan, a ima odličan efekat!

Potrebno je pronaći određene vitamine. Možete ih pronaći na internetu, pa poručiti, ili u nekoj od prodavnica u gradu. Ispod možete pronaći sliku vitamina, potražite sastojke, pa ako ne možete naći konkretno te vitamine, potražite neke sa sličnim sastojcima. Ali, pre kupovine, proverite da li imaju svetleći efekat, i pre svega, da li imaju neki uticaj u dodiru sa kožom. Što se tiče vitamina sa slike, iako je napravljen da bi ga odrasli pili, nije pronađeno da na bilo koji način negativno utiče u dodiru sa kožom. U kadu biste stavili samo jednu tabletu vitamina, dve ako želite jaču svetlost, što je jako malo, kada uzmemu u obzir količinu vode koja bi se nalazila u kadi. Nije preporučljivo davati deci da piju, pomenuti, vitamin, ali ako bi se desilo da se isprskaju ili slučajno popiju gutljaj, ili dva, tokom kupanja, ne bi, ni na jedan način, uticalo na njih. Slobodno, i bez brige, sa razlogom je baš vitamin sa ovakvim sastojcima u pitanju! Jedino što može biti zeznuto jeste da, ako nemate odgovarajuće svetlo efekat može biti dosta manji. Ispod možete naći sliku određene sijalice,  pa ako je nemate trenutno, možete je naručiti preko interneta, ili pronaći u lokalnoj prodavnici.


Kako da zasvetlimo vodu u našoj kadi?

Sve što je potrebno da uradite kako bi napraili svetleću vodu u kadi, jeste: 1. Uzmite vitamin, ili dva, i isitnite ga, što sitnije možete. 2. Sipajte isitnjeni vitamin u čašu tople vode. 3. Kada primetite da se vitamin dovoljno rastopio, sipajte tečnost iz čaše u kadu koja je već puna vode. 4. Malo rukom pomešajte vodu iz kade i tek sipanu tečnost 5. Uspeli ste!


#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

7 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page