top of page
  • Writer's pictureDeciji atelje

Dugmići. Da li ih omalovažavamo?

Svi mi, svakodnevno i tokom čitave godine, koristimo dugmiće. Oni nam omogućavaju da se utoplimo, kada nam hladan zimski dan zacrveni nos. Ili kada žurimo na sastanak, pa nam dugmići na torbi sačuvaju sve bitne papire, kako nam ne bi ispali iz nje. Ali, da li je to sve što dugmići imaju da nam ponude? Evo par primera, kako uz dugmiće provesti jedno kreativno i opustajuće popodne.

9d1ef31c2f4b986911589b12e7091737

Bliži se rođendan Vama drage osobe? Ili možda praznik koji sa sobom donosi radost davanja i dobijanja čestitki. Treba Vam čestitka, ali ne bilo kakva, čestitka koja govori više od „ Srećan rođendan“. Možda bi doprinelo značaju kada biste, u par kratkih koraka, sami naprvili čestitku, koja ne samo da bi bila jedinstvena, već bi i nosila Vaš lični pečat uz šarene i vesele dugmiće.

Možda Vam u poslednje vreme fali malo razigranosti u kući, možda Vam neki predmet ne izazove osmeh kada ga pogledate, a mogao bi. Ili biste predmete u nekoj prostoriji da dekorišete po svom ukusu. Tu su dugmići da pomognu! Uzmite dugmiće, “uključite” kreativnost I učinite da Vaša soba bude otisak Vaše kreativnosti. Evo par primera kako dugmićima možete poboljšati estetski doživljaj predmeta, pa čak I čitave prostorije. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

5 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page