top of page
  • Writer's pictureDeciji atelje

Balončići i pena u svim bojama koje poželite?!

Par kratkih koraka, i sastojci koje već imate kod kuće, stvorite nezaboravnu zabavu!

Ishod je neverovatan, a proces tako jednostavan! Nezavisno od toga da li želite da napravite penu za kupanje u kadi, ili sređuejte kuću pa želite da učinite taj proces zabavnim za Vas i Vašu decu, ovo je definitivno prava stvar! Jako je zabavno, a koliko lepo izgleda, nije potrebno ni pomenuti! Ovo je nešto što uvek možete brzo napraviti i oduševiti svoju decu.. Bitno je da povedete računa o godinama svog deteta, da se ne bi desilo da dete stavi penu u usta, ili slično.. A što se tiče iritacija kože, apsolutno je bezopasno i nemate razloga za brigu, jer se koristiti sapunica u skladu sa razlogom pravljenja!


Šta nam je potrebno?! Sve što vam je potrebno, jeste:

1. Treba nam kupka, koju inače koristimo za brčkanje u kadi, koja je prijatna za kožu. 2.  ¼ čaše vode 3. Boje za kuvanje, preporučljivo je uzeti tečne, jer se lako peru!

Ovakvu penu mozemo koristiti i za brckanje u kadi i za ciscenje kuce…

Kako napraviti? Prosto je! Samo ispratite ovih par koraka!

pena-igra-deciji-atelje

– Uzmite činiju po izboru, ili mikser, kako bi kasnije mešali sastojke u njemu. – Sipajte ¼ čaše vode u činiju, ili mikser, i dodajte dve supene kašike kupke ili deterdženta, u zavisnoti od toga za šta pravite penu. – Mešajte 1-2 minuta, nakon toga pena bi trebalo da bude dovoljno gusta i spremna da zauzima različite oblike. – Ponovite ovaj proces više puta dok ne dobijete količinu pene koja vam je potrebna!

Bitno je napomenuti da, na slikama koje možete videti, su korišćene boje za kuvanje u tečnom obliku, ne ostavljaju fleke. Zato ako kupujete boje za kuvanje, raspitajte se koliko se lako ispiraju i da li može da se desi da ostave fleke!

Sve ostalo je kompletno uživanje, tako da je jedino bitno da se opustite i dobro zabavite!


#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

184 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page