top of page
  • Writer's pictureDeciji atelje

Svetleća kada i zabava kod kuće?!

Zar ne bi bilo zabavno da nam voda u kadi svetli kada se mi, ili deca, brčkamo?! Svi volimo da se relaksiramo u toploj kadi, a posebno deca vole da se igraju u kadi sa igračkama koje plutaju po vodi. Da li postoji način da ta zabava, i pre svega uživancija, bude još bolja? Da! Pravljenje vode koja svetli u Vašoj kadi je krajnje prosto, a sigurno povećava zabavu! Jedino što Vam, možda, može predstaviti problem jeste nabavka potrebnog materijala, ali ne brinite, isplati se! Ali, proverili smo za Vas. Sve što Vam je potrebno može biti naručeno preko moštvo sajtova na internetu, ili pronađeno u prodavnicama u gradu. Tako da pronaći materijal, sigurno nije nemoguće, a očigledno je vredno potrage! Pogledajte šta Vam je potrebno.. To su samo dve stvari.


svetleca-voda-deciji-atelje

svetleca-kada-deciji-atelje

Šta nam je potrebno da zasvetlimo vodu u našoj kadi?

Postoji više načina za realizaciju ove ideje, ali dosta materija, koje svetle u zajednici sa vodom, nisu preterano zdrave, kada je u pitanju dodir sa kožom. Ali, postoji način koji je apsolutno bezopasan, a ima odličan efekat!

deciji-atelje-svetleca-voda

Kako da zasvetlimo vodu u našoj kadi?

svetli-u-mrakuu-deciji-atelje

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

#svetliumraku #kupanje #svetlecakada #deca #igra

3 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page