top of page
  • Writer's pictureDeciji atelje

Grančice mogu biti dekorativne?!

Prepredene grančice!

Saznajte kako da, od obične grančice koju su deca našla u parku, napravite lep ukras za Vaš dom? Sve što Vam je potrebno jeste malo prediva! Pre svega, zašto uopšte pokušavati? Ovaj tip ukrasa, pored svoje posebnosti i neobičnosti nosi još mnoštvo kvaliteta! – Hajde da počnemo od toga, da je krajnje bezopasno, prilagodljivo i nije lomljivo. Zašto potrošiti pare na ukras koji može biti opasan, jer ga Vaše dete može slučajno slomiti, i što je najtužnije, sebe povrediti. Sa prepredenim grančicama, dobijate dekorativan ishod, a zaobilazite opasnost bilo kakvog tipa! – Kada je reč o kupovnim ukrasima, činjenica je da možete pronaći lepe i kreativne, čak i da stavimo novčani trošak po strani, grančice imaju veliku prednost!

kreativnost-grancicama

Šta nam je potrebno od materijala?


prepredene-grancice

– Predilo, po Vašem izboru – Makaze – Lepak ( izborno )

Kako ih napraviti?

– Uzmite jednu od grančica, i predilo zavešite za vrh iste te grančice, praveći čvor kako bi ga učvrstili predilo. – Mali deo predila koji viri, zbog čvora koji je napravljen, secnite makazama kako ne bi virio. – Obmotajte grančicu predilom, preporučljivo je igrati se sa bojama, time možete dobiti ekstremniji rezultat.

predilo-i-grancice

Kada ste uspešno obavili ovih par koraka, smestite svoje prepredene grančice gde god poželite i uživajte u jesenjoj atmosferi koju prave!

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Svideo Vam se ovaj tekst?!

Pogledajte jos slicnih:

Origami zabava za Vas i Vase dete

Pufnaste boje za 5 minuta- 3 sastojka

Da li je umetnost vazna?

#boje #grancice #jesen #vuna

6 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page